Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Δημιουργήσαμε τη HOME CENTER με σκοπό να σας βοηθήσουμε στο δύσκολο έργο της αγοράς, πώλησης, αντιπαροχής ή ενοικίασης του ακινήτου σας. Θεωρώντας οποιαδήποτε απ'αυτές τις συναλλαγές μια πολύ σοβαρή υπόθεση, προσπαθούμε χρησιμοποιώντας όλα τα σύγχρονα μέσα, να ικανοποιήσουμε πλήρως τις απαιτήσεις σας.

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Η άρτια κατάρτιση και μεθοδικότητα των συνεργατών και του προσωπικού μας είναι στη διάθεσή σας, για να συμβάλλουν στην πραγματοποίηση κάθε συναλλαγής σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Ο εξοπλισμός μας με όλα τα σύγχρονα μέσα πληροφόρησης φροντίζει για την

α) συγκεκριμένη και πλήρη εξυπηρέτησή σας
β) τη παγκόσμια προβολή σας μέσω του δικτύου INTERNET.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Στη HOME CENTER έχουμε ασχοληθεί εκτενώς με την εκτίμηση της αξίας των ακινήτων στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Ετσι έχουμε στη διάθεσή σας όλα τα συγκριτικά στοιχεία που θα σας επιτρέψουν να αξιολογήσετε σωστότερα την αξία του δικού σας ακινήτου.

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

Συνεργάτες μας ειδικευμένη σε νομικά προβλήματα ακινήτων (τίτλοι, μερίδια, χρησικτησία, πρόνοια κλπ.) είναι στη διαθεσή σας για να σας βοηθήσουν να τα αντιμετωπίσετε. Επίσης να σας προτείνουν ειδικευμένους Δικηγόρους και Συμβολαιογράφους για την άψογη εξυπηρέτησή σας.

ΔΑΝΕΙΑ

Η συνεργασία μας με τραπεζικούς οργανισμούς μας επιτρέπει να φροντίζουμε για τη γρήγορη εξυπηρέτησή σας όταν και αν είναι αναγκαία η λήψη δανείου για την αγορά του ακινήτου σας.

ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΑ

Στη HOME CENTER διαθέτουμε Τοπογράφους Μηχανικούς με πολύχρονη πείρα για τη διεκπεραίωση οποιασδήποτε ανάγκης σας σε τοπογραφικές υπηρεσίες.